Flexibel
Pålitlig
Mångsidig

Produkter och tjänster

 

JL Metals Oy producerar helhetslösningar från projektering till montage och introduktion. Vi levererar skräddarsydda lösningar till livsmedels-, energi-, och processindustrin. Vi har bredd kompetens gällande krav från industrin, kundernas produkter och kundspecifika lösningar. Våra konstruktörer och deras nätverk ger bredd spetskompetens och säkerställer att våra produkter uppfyller dom högsta kvalitetskrav.​

 

 

säiliöt
 

Silos och behållare

Med ”järnkoll” och erfarenhet tillverkar vi silos och tankar till lagerlogistik och produktion. I våra moderna lokaler tillverkar vår skickliga personal t ex massiva silos till energiindustrin och tankar till livsmedels- och processindustrin. 

 

 


Materialhanterings system

Vi levererar transportörer och lagerlogistiksystem till livsmedels-, energi- och processindustrin. Vår kompetens från produkter och produktion gör att vi kan leverera kundspecifika lösningar. Kompetenta konstruktörer och erfarna svetsningsspecialister ger oss kunnande att tillverka utrustning och system till dom mest krävande processer. 

 
Elevaattoritorni

kylmävarastointi
 

Energilagring

Vi tillverkar enligt kundens kravspecifikation energilagringssystem till värme- och kylenergi.


JL Bio -energiverk

JL Bio-värmeverk, totallösning som levereras ”nyckelfärdigt”. Vi tar hand om hela projekt från förstudier, tillstånd, byggnationer och montagearbete till introduktion och underhåll. 
Våra erfarenheter av värmeverk vi levererat har lärd oss att även om förbränningsanläggning är hjärtat av värmeverk krävs det en väl konstruerad helhetslösning för ett bra resultat.

 
Biovoimalaitos

Tuulimyllyasennus
 

Vindkraftsverks torn

Vi tillverkar modullära torn åt Holländska Lagerwey Wind BV:s vindkraftverk. Torn tillverkas av bockad stålplåt som bultas ihop. Torn höjd från 100meter upp till 160meter ställer extremt höga krav till produktion vilket höjer även interna krav med övrig produktion. 


Se vår broschyr! (på finska)