Joustava
Luotettava
Monipuolinen

JL Metals Oy

 

Perustettu 1997 (toiminimi, 2006 osakeyhtiöksi)
Toimiala Räätälöidyt konepajatuotteet
Toimipaikka Kuortane
Omistajat Jouko Lampi (Operatiivinen johtaja), Jussi Pihlajamäki (Tuotantojohtaja)
Työntekijöitä Noin 50
Ydinosaaminen Pitkä ja monipuolinen kokemuksemme asiakkaidemme tuotteista ja prosesseista takaa, että ratkaisumme ovat aina asiakkaan tarpeen mukaisia.

 

Historia

Määrätietoista kasvua yli kymmenen vuotta

 • 1997 perustettu Tmi JL-Metals.
 • 2005 tuotantotilojen laajennus kasvattaen tuotantotilat 1 200 m² suuruiseksi.
 • 2006 yritysmuodon muutos osakeyhtiöksi
 • 2008 Tuotantotilojen laajennus, yhteensä 3 000 m².
 • 2010 KPA- Teollisuusputkistojen konkurssipesän osto kokonaisuudessaan vahvistamaan teollisuusputkistojen osaamista.
 • 2012 Tuotantotilojen laajennus, yhteensä 3 500 m².
 • 2013 Tuotantotilojen laajennus, yhteensä 4 500 m².
 • 2015-2016 Tuotantotilojen laajennus 6 000 m² suuruiseksi.
Vanha ja uusi

Laadunhallinta

Laadusta emme tingi

Toimintaamme ohjaa sertifioitu ISO 9001 -standardin mukainen laadunhallintajärjestelmä. Hitsaaminen luokitellaan standardissa erikoisprosessiksi, joten laadunhallintajärjestelmämme on täydennetty ISO 3834-2 -standardin asettamilla vaatimuksilla. Lisäksi sisäisestä laadunvalvonnastamme on annettu vaatimustenmukaisuustodistus rakenteellisille hitsatuille teräskokoonpanoille ja tuotejärjestelmille. Sertifioidut laadunhallintajärjestelmämme antavat meille edellytykset toimia painelaitedirektiivin PED 97/23/EY mukaisena valmistajana moduuleissa A ja G sekä teräsrakenteiden osalta EN 1090-2 standardin mukaisissa toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3.

Organisaatiomme noudattaa ns. PDCA – menettelyä, jonka tavoitteena on omien päämääriemme ohella tyytyväinen asiakas. Tunnusomaisena toimintatapanamme on toteutuksen organisointi projektikohtaisesti asiakkaan asettamien tavoitteiden mukaisesti. Yritysjohto on sitoutunut kehittämään ja parantamaan laadunhallintaa asiakkaan tarpeet huomioiden. Johdon taholta varmistetaan, että yrityksellä on käytössä tarvittavat resurssit laadun varmistamiseen. Johtoryhmä seuraa jatkuvasti laadunhallintajärjestelmän soveltuvuutta ja tehokkuutta ja on konkreettisesti mukana yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa. 

Sertifikaatit
Sertifikaatit

Tuotanto

Mottomme "Joustava - Luotettava - Monipuolinen" edellyttää meiltä jatkuvaa tuotannon kehittämistä

Yrityksen sisäänrakennettu jatkuvan kehittämisen kulttuuri pitää huolen siitä, että tuotantomme on tehokas ja kilpailukykyinen. Yli 6 000 m² tuotantotilamme ja 10,5 metrin nostokorkeus mahdollistavat suurtenkin tuotteiden joustavat toimitukset. Huolellinen tuotannonsuunnittelu ja laadunhallinta takaavat toimitusvarmuuden ja luotettavuuden. Oman monipuolisen laitekantamme ja erinomaisen paikallisen alihankintaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan konepajatuotteet projektiin kuin projektiin. Laitekantaamme kuuluvat muun muassa:

 • plasmaleikkuri, leikkuumitat max 3 000 mm x 24 000 mm
 • särmäyspuristin, puristusvoima 2 700 000 kg, särmäyspituus 14 000 mm
 • sinkopuhdistuslinja, pituus 25 000 mm, aukko 1 000 x 3 000 mm
 • muotorautamankeli
sinko ja särmä

Tutustu esitteeseemme!