Joustava
Luotettava
Monipuolinen

Tuotteet ja palvelut

 

JL Metals Oy tuottaa kokonaisvaltaiset ratkaisut suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. Toimitamme räätälöityjä kokonaisuuksia niin elintarvike-, energia- kuin prosessiteollisuuteenkin. Suunnitteluosastomme ja suunnittelijaverkostomme koostuvat kokeneista eri alojen asiantuntijoista. Meillä on erittäin monipuolinen kokemus eri teollisuusalojen asiakkaidemme tuotteista ja prosesseista sekä erilaisten ratkaisujen toteuttamisesta. Tuotannon asiantuntijoidemme huippuosaaminen varmistaa, että tuotteemme täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

 

 

säiliöt
 

Siilot ja säiliöt

Valmistamme teräksisellä kokemuksella siiloja ja säiliöitä sekä varastointi- että tuotantokäyttöön. Ammattitaitoinen henkilöstömme valmistaa moderneissa tuotantotiloissamme niin korkeimman vaatimustason säiliöt elintarvike- ja prosessiteollisuuteen kuin massiiviset varastosiilotkin esimerkiksi energiateollisuuden tarpeisiin. 

 

 


 

 


Materiaalin käsittelyjärjestelmät

Toimitamme kuljettimet ja siirtojärjestelmät elintarvike-, prosessi- ja energiateollisuuteen. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakkaidemme tuotteista ja prosesseista, joten pystymme toteuttamaan ratkaisuja, jotka ovat aina asiakkaan tarpeen mukaisia. Asiantuntevan suunnittelijaverkostomme ja kokeneiden hitsausasiantuntijoidemme avulla suunnittelemme ja valmistamme asiakkaidemme erikoisempiinkin tarpeisiin sopivat laitteet ja järjestelmät.

 
Elevaattoritorni

kylmävarastointi
 

Energiavarastointi

Valmistamme asiakkaan vaatimusten mukaan suunniteltuja lämmitys- ja jäähdytysenergian varastointijärjestelmiä.


JL Bio -energialaitokset

JL Bio -lämpölaitoksemme toimitetaan kokonaisuuksina siten, että huolehdimme projektin läpiviennin lupa-asioista, rakennus- ja asennustöiden kautta käyttöönottoon ja ylläpitoon. Kokemuksemme lämpölaitosten toimituksissa on osoittanut, että vaikka laitoksen sydämessä toimiva kattila on avainasemassa arvon tuottamisessa, on huolellisesti mietitty kokonaisuus kaikkein tärkeintä.

 
Biovoimalaitos

Tuulimyllyasennus
 

Tuulivoimalan rungot

Valmistamme tuulivoimaloihin modulaarisia teräsrunkoja. Runkotornien korkeudet vaihtelevat 100 metrin ja 160 metrin välillä. Rungot valmistetaan pulttiliitoksin kiinnitettävistä särmätyistä teräslevyistä. Valikoimissamme on myös ns. hybriditornien rungot..Valmistuksen laatuvaatimukset ovat erittäin korkeat, mikä pitää yllä myös muun toiminnan korkeaa laatua.  Lue Lisää


Tutustu esitteeseemme!